Duurzame geschenken voor De dag van de Zorg

Duurzame geschenken voor De dag van de Zorg

In de levendige wereld van de zorg, waar toewijding en empathie de boventoon voeren, verdienen onze zorgprofessionals een moment van erkenning en waardering. De Dag van de Zorg op 12 mei is de ideale gelegenheid om deze onvermoeibare helden te eren die dag en nacht werken om anderen te helpen. Bij Flask hebben we een assortiment duurzame geschenken samengesteld die niet alleen functioneel zijn, maar ook een symbool van dankbaarheid uitstralen. Ons gespecialiseerde team helpt je graag bij het samenstellen van de perfecte geschenken voor de mensen in de zorg. Vraag vrijblijvend een offerte aan of ontvang een gratis digitale proefdruk. Hier zijn enkele unieke cadeau-ideeën om onze zorgprofessionals in het zonnetje te zetten!

Blog-foto-2

Gepersonaliseerde koffiebekers

Laat mensen in de zorg genieten van een rustgevend moment met onze herbruikbare koffiebekers voor in de pauze. Deze koffiebekers zijn volledig vrij van BPA en vervaardigd uit duurzame materialen, in lijn met de nieuwe SUP wetgeving. Het hergebruiken van materialen staat centraal in onze visie op de toekomst. Voeg een inspirerende of unieke boodschap toe aan de herbruikbare bekers en geef een echt persoonlijk cadeau. Ook is het mogelijk de bekers volledig full color te bedrukken. Elke slok herinnert de mensen in de zorg aan de dankbaarheid van de samenleving.

koffiebekers-to-go-bedrukt

Gegraveerde thermosflessen

Zorg ervoor dat onze toegewijde zorgprofessionals altijd gehydrateerd blijven, zelfs tijdens hun meest hectische dagen, met onze hoogwaardige RVS thermosflessen. Deze thermosbekers zijn niet alleen praktisch, maar ook ontworpen met oog voor duurzaamheid en stijl. Wat deze thermosflessen echt uniek maakt, is de mogelijkheid tot personalisatie. Door de thermosflessen te graveren met namen, wordt elke slok een warme herinnering aan de waardering van de samenleving. Met gegraveerde thermosflessen geef je unieke geschenken voor dagelijks gebruik.

blog-foto-4zGgwMVp4rb2mH

Bedrukte lunch pods

Zorg ervoor dat medewerkers in de zorg hun maaltijden warm kunnen houden met stijlvolle en duurzame Thermos Lunch Pods. Deze thermoscontainers van roestvrijstaal houden voedsel tot wel 6 uur warm en 8 uur koud. Ideaal voor soep, salade of yoghurt. Deze handige thermosvoedselcontainers zijn niet alleen duurzaam maar kunnen ook worden bedrukt met een persoonlijke boodschap of logo. Het is een unieke manier om waardering te tonen voor de onvermoeibare inspanningen van de mensen in de zorg. Deze praktische thermosvoedselcontainers zijn niet alleen milieuvriendelijk maar kunnen ook worden gepersonaliseerd met een speciale boodschap of logo.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.