Unieke geschenken voor de dag van de leraar

Unieke geschenken voor de dag van de leraar

Op 5 oktober vieren we de Dag van de Leraar, een dag waarop we leraren in het zonnetje zetten en het belang van onderwijs benadrukken. Het is een uitgelezen moment voor scholen om hun docenten te waarderen en hen te bedanken voor hun onvermoeibare inzet. Een klein gebaar van dankbaarheid in de vorm van een cadeau kan hun harde werk op een speciale manier waarderen. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde geschenken voor dagelijks gebruik. Hieronder vind je een selectie van unieke en duurzame cadeau-ideeën voor de Dag van de Leraar. We staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van unieke en duurzame geschenken.

blog-foto-2O7WHQe1NTtXeM

Dankbaar en Duurzaam – Herbruikbare koffiebekers

Laat leraren genieten van hun favoriete drankje in onze stijlvolle herbruikbare koffiebekers. Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal zijn deze bekers niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar kunnen ze ook volledig worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur. Voeg een inspirerende quote toe of laat de koffiebekers bedrukken met het schoollogo om een blijvende indruk achter te laten. Deze koffiebekers zijn perfect voor onderweg of op school, en passen onder elk koffiezetapparaat. Kies bijvoorbeeld voor koffiebekers van eco materialen of juist voor robuuste roestvrijstalen mokken.

Blog-foto-10Iy4giJVcB9H5

Praktisch en Persoonlijk – Thermos lunchboxen

Toon je waardering met onze gepersonaliseerde thermos lunchboxen, speciaal ontworpen om te genieten van een warme maaltijd onderweg. Of het nu gaat om soep, salades of yoghurt, deze lunchboxen houden zowel warm als koud eten perfect op temperatuur. Laat ze bedrukken met een speciaal ontwerp of een persoonlijke boodschap, waardoor de voedselcontainers niet alleen een praktisch cadeau zijn, maar ook een hartverwarmend gebaar van dankbaarheid. Een geschenk dat elke dag van grote waarde zal zijn!

thermosbekers-to-go

Warm en Uniek – RVS thermosbekers

Houd koffie en thee lekker lang warm tijdens drukke dagen op school met onze RVS thermosbekers. Kies bijvoorbeeld voor de handige Tumbler thermosbeker van 300 ml met een uitneembaar theezeefje, of ga voor compacte thermosbekers die perfect past onder het koffiezetapparaat. Deze thermosbekers zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook worden gepersonaliseerd met een speciale boodschap of de naam van de leraar. Een geschenk dat niet alleen dagelijks van pas komt, maar ook een blijvende herinnering vormt. RVS thermosbekers zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee, waardoor het ook nog eens een duurzaam alternatief is voor wegwerpflesjes.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.